Syyssipulit

Keväällä kukkivien sipulikasvien istutusaika on syksyllä. Valikoimistamme löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja - edullisesti ja laadukkaasti irtomyynnistä.

Sipulikukkia voit käyttää keväisenä väripilkkuna perennapenkeissä, pensaiden tai puiden juurella tai halutessasi esim. sinililjoja suoraan nurmikolle istutettuna.

Tulppaaneja ja krookuksia voi istuttaa aina maan jäätymiseen asti, mutta istutuspuuhiin kannattaa kuitenkin ryhtyä hyvissä ajoissa ennen talven tuloa.  Myöhästynyt istutus saattaa myöhästyttää kukintaa. Jos sipuleita joutuu säilyttämään pitkään ennen istutusta, kannattaa valita viileä, kuiva ja hyvin ilmava paikka.

Aikaisintaan sipulien istutukseen kannattaa ryhtyä syyskuun puolivälissä ja viimeistään loka-/marraskuun vaihteessa olettaen että maa ei ole jäätynyt. Talventähdet, koiranhampaat, lumikellot, sinitähtihyasintit, pikarililjat, suvikellot ja nuokkutähdikit kannattaa istuttaa heti, kun on ne hankkinut, koska ne kestävät huonosti säilytystä.

Istutussyvyys vaihtelee sipulin koon mukaan.  Isot sipulit istutetaan keskimäärin 20-25 cm syvyyteen,  kun taas pikkusipulit noin 15 cm syvyyteen. Joka tapauksessa sipulin päällä tulisi olla noin 10 cm multakerros.

Huomioithan, että valikoimamme vaihtelee myymälöittäin. Varmista sipulien saatavuus halutessasi myymälästäsi.

Tarjoussipulit

Tulppaanit

Balkaninvuokko

Narsissit

Krookukset ja sahramit

Helmililjat

Puutarhahyasintit

Laukat

Talventähti

Lumikello

Kurjenmiekat

Sinililjat

Kevättähdet

Pikarililjat

Madonnanlilja

Posliinihyasintti

Nuokkutähdikki

Heinätähti

Suvikello

Sinitähtihyasintti

Koiranhampaat

Päivän paras tarjous

Voimassa 19.1.2018

Eksoottinen ja kaunis alokaasia on perjantain paras tarjous!

Normaalihinta
5,90€ /kpl
2,90€/kpl
 

Omaa tuotantoa

Haluatko pirteitä kukkia ja kasveja kotiin ja puutarhaan? Meillä on omassa tuotannossamme vuosittain satoja kasvilajikkeita!

Tutustu tuotteisiimme

Aukioloajat

  • Arkisin 9 -20
  • la ja su 9 - 18

Poikkeukselliset aukioloajat

 

Liity postituslistalle

Haluatko saada uusimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi?

Liity tästä heti postituslistallemme!