Yritys

Pirilän Kukkatalo on täysin kotimainen puutarha-alan perheyritys. Aloitimme Raisiossa 1994 ja 1999 syksyllä avasimme toisen puutarhakeskuksen Tuusulaan vanhan Amerin alueelle sekä peräkkäisinä vuosina 2004 ja 2005 ensin Riihimäen Uramoon ja sitten Helsingin Torpparinmäkeen.Viimeisimpänä vuonna 2016 myymäläketjumme täydentyi Salon myymälällä. Myymälämme ovat avoinna ympäri vuoden jokaisena päivänä. Talvella ja loppusyksyllä myyntimme keskittyy ruukkukukkiin ja tarvikkeisiin, kevät- ja kesäsesonkina valikoimissamme ovat myös taimet (ruusut, köynnökset ja kärhöt, koristepensaat, marjapensaat, alppiruusut, havut, lehtipuut, koristepuut, hedelmäpuut). Ympärivuoden teemme myymälöissämme kukkasidontaa: erilaisia kukkakimppuja, kukka-asetelmia sekä surusidontaa.

Ilmakuva Raision myymälästä

Puutarhakeskuksemme ovat avoinna ympäri vuoden. Taimistomyymälämme palvelevat lisäksi keväästä pitkälle syksyyn.

Oman kasvituotannon osuus myynnistämme on merkittävä, etenkin kesäkukissa ja joulusesonkina. Laajat, noin 12.000 neliön, tuotantotilamme sijaitsevat Tuusulan puutarhakeskuksemme yhteydessä. Oma tuotantomme koostuu pääasiassa ruukku- ja ryhmäkasveista, joita valmistuu vuosittain yhteensä yli miljoona kappaletta. Lisäksi talvi- ja kevätkaudella tuotannossa on leikkotulppaania. Omalla tuotannollamme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkuvasti tuoreita ja hyvälaatuisia kasveja sekä laajan lajikevalikoiman. Lue lisää…

Työllistämme vuositasolla noin 65-150 puutarha-alan ammattilaista sesongista riippuen. Liikevaihtomme vuonna 2010 oli noin 9 miljoonaa euroa. Puutarhakeskuksissamme vieraili viime vuonna yhteensä noin 900.000 asiakasta.

Hallinto

Lukkosepänkatu 4
(D-porras, 2. kerros)
20320 Turku

Päivän paras tarjous

Voimassa 19.1.2018

Eksoottinen ja kaunis alokaasia on perjantain paras tarjous!

Normaalihinta
5,90€ /kpl
2,90€/kpl
 

Omaa tuotantoa

Haluatko pirteitä kukkia ja kasveja kotiin ja puutarhaan? Meillä on omassa tuotannossamme vuosittain satoja kasvilajikkeita!

Tutustu tuotteisiimme

Aukioloajat

  • Arkisin 9 -20
  • la ja su 9 - 18

Poikkeukselliset aukioloajat

 

Liity postituslistalle

Haluatko saada uusimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi?

Liity tästä heti postituslistallemme!