Uusilla kotisivuilla nyt myös Sormet mullassa -blogi - Kukkatalo

Uusilla kotisivuilla nyt myös Sormet mullassa -blogi

12.2.2018

Helmikuu on jo lähes puolivälissä, päivät pitenevät ja ajatukset kääntyvät kohti kevättä ja uutta kasvukautta. Uuden äärellä olemme myös me täällä Kukkatalossa: Uudistuneet nettisivut aukesivat ja niiden myötä tämä blogi.

Facebookissa järjestimme kilpailun blogin nimestä ja ehdotuksia tuli runsaasti, kiitos niistä! Parhaaksi valikoitui jo tuolla etusivulla komeileva Sormet mullassa. Siinä oli sopivasti tekemisen meininkiä, ihan niin kuin puutarhahommissa kuuluu ollakin: Multaa kynsien alla, ruohonvihreää farkunpolvissa ja auringon punastusta poskilla.

 

Parhaimman nimiehdotuksen tekijöitä oli itse asiassa kaksi, Petra Rajala ja Terhi Helo. Heille lähtee palkintona Kukkatalon 50€ lahjakortit sekä muhkeat tulppaanikimput.

Lohdutuspalkintoja arvottiin myös ja ne menivät Suvi Ollankedolle ja Sari Salmiselle. Hekin saavat isot kimput tulppaaneita.

 

Tässä blogissa pyrimme informoimaan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista sekä meillä Kukkatalossa että puutarhamaailmassa yleensä. Kommenttikenttä on vapaasti käytössä, meille saa lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja ehdotuksia kiinnostavista aiheista. Kurkistellaan kulissien taakse eli tutustutaan oman tuotannon kukkien viljelyyn – pienellä pelargonian pistokkaalla on aika pitkä matka taimesta kukkalaatikon komistukseksi.

Tulossa on monenlaisia kilpailuja ja arvontoja, joten kannattaa seurata meitä tämän blogin lisäksi Facebookissa sekä Instagramissa nimellä @pirilankukkatalo. Ja ihan kohta maaliskuun alussa alkavat jo perinteeksi muodostuneet Kevätmarkkinat, joilla on luvassa ihania keväisiä uutuuksia ja hyviä tarjouksia.

 

Mukavaa maanantain jatkoa ja muistetaan ystäviä keskiviikkona!

Paula Pesonen

Toimin myymälävastaavana Raision myymälässä ja Kukkatalon palveluksessa olen ollut jo keväästä 1998. Työni on vaihtelevaa, päivän aikana sidon leikkokimppuja, laitan esille kasveja ja tuotteita, otan vastaan tilauksia ja palvelen myymälän asiakkaita. Vapaa-aikani kuluu kesäisin pihaa kuopsuttaessa ja talvella muita kotiaskareita tehden, vanhassa talossa löytyy aina puuhaa. Pidän myös matkustelusta, joku reissu täytyy aina olla suunnitelmissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.