Lyhdyillä tunnelmaa - Kukkatalo

Lyhdyillä tunnelmaa

3.11.2022

Oh, syksy on täällä taas. Kylläpä on vuosi vierähtänyt vauhdilla, vai mitä?

Puutarhamyymälässä työskennellessä aika tuntuu menevän aina nopeasti, kun katse on jo seuraavassa sesongissa. Sitä se taas on, joulu on aivan nurkan takana. Sitä ennen kuitenkin on vielä muutama pyhä, jota juhlitaan ja joka näkyy meillä myymälöissä.

Tulevana viikonloppuna on Pyhäinpäivä, joka näkyy kynttilämerenä hautausmailla.

Kynttilöistä puheen ollen, olemme saaneet upeita uusia lyhtyjä valikoimaamme. Haluaisinkin nyt kuvien myötä esitellä muutaman. Lyhdyillä on todella helppo luoda tunnelmaa pihaan, terassille, parvekkeelle ja sisätiloihin. Nykyään valikoimassamme on myös erilaisia patterikäyttöisiä led-kynttilöitä, jos haluaa vaihtelua tai oikean kynttilän polttaminen ei sovi.

Tässäpä ihanat, modernit lieriökynttilälyhdyt. Samat mallit löytyvät myös mustan värisenä. Näissä korkeat kynttilät tulevat upeasti esille.
Hinnat alkaen 19,90e.

Nämä metalliset talolyhdyt ovat nyt in. Ovathan nämä sympaattiset! Voit käyttää sisällä joko pientä tuikkua tai led-kynttilää!
Myymälöissämme on käynnissä lyhty- ja valoviikko, joka kestää sunnuntaihin 6.11.asti, mm. näistä talolyhdyistä saa sen ajan 20% alennusta normaalihinnasta. Hinnat alkaen 5,90e.


Tässä henkilökohtainen lempparini, pitsilyhdyt. Miten kaunis, vähän antiikkinen väri ja upea kuosi! Hinnat alkaen 17,90e.


Lisää kauneutta! Nämä lyhdyt alkaen 18,90e.


Nämä kaunokaiset löytyvät myös valkoisena! Todella kiva muoto näissä. Hinnat alkaen 15,90e.


Sitten löytyy vielä tällainen moderni, simppeli muoto. Värinä myös valkoinen. Komean kokoiset! Hinnat alkaen 15,50e.

Haluan toivottaa kaikille kivaa syksyn jatkoa ♥
Älkää antako pimeyden masentaa, polttakaa kynttilöitä ja asetelkaa kausivaloja, ledit eivät kuitenkaan kuluta niin kovasti sähköä :)
♥:lla Heli

Heli Jäminki

Olen kukka- ja puutarhakaupan puutarhuri, valmistunut vuonna 2018. Työskentelen Tampereen myymälässä. Kotoa minulta löytyy paljon viherkasveja ja kolme hölmöä kissaa. Rakastan joulua ja kevättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *