Kotimainen juoru amppelissa - Kukkatalo

Kotimainen juoru amppelissa

Kotimainen juoru amppelissa

5,90 

Juoru amppelissa

Tradescantia

Juoru on nopeakasvuinen ja rentovartinen kasvi. Juoru soveltuu erityisen hyvin kasvatettavaksi amppelissa tai hyllyn reunalla. Viihtyessään juoru kukkii kesällä, mutta sen pienet valkopunakirjavat kukat kestävät vain lyhyen aikaa.

Valovaatimus:

Juoru viihtyy miltei minkälaisessa valotuksessa tahansa, vain kevään ja kesän auringonpaahdetta se ei kestä. Paras sijoituspaikka juorulle on itä- tai länsi-ikkunalla, missä sen versoista ei tule kovin pitkänivelisiä ja missä etenkin kirjavalehtisen lajikkeen lehtien värit pysyvät kauniina.

Kastelu:

Anna juorulle runsaasti vettä kerrallaan ja anna sitten pintamullan kuivahtaa ennen seuraavaa kastelua. Jos multa on pitkään märkänä, kasvin versot mätänevät tyvestä, ja jos juoru saa liian vähän vettä, sen lehdet ruskettuvat.

Lannoitus:

Lannoita juorua keväästä syksyyn parin viikon välein ja talvellakin kerran kuussa.

Muu hoito:

Juoru viihtyy normaalissa huoneenlämmössä, mutta tulee toimeen myös hiukan viileämmässä. Juorua ei varsinaisesti tarvitse leikata, mutta voit huoletta lyhentää liian pitkiksi kasvanaita tai pahasti kaljuuntuneita versoja. Voit istuttaa kasvit uudelleen keväisin.

Saatavuus

Juoru on tuotannossamme tammikuusta huhtikuuhun sekä elokuusta marraskuuhun

Juoru myydään ø 15 cm muoviamppelissa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.