Kiinanruusu - Kukkatalo

Kiinanruusu

Kiinanruusu

Hibiscus rosa-sinenesis

Valovaatimus: Kiinanruusu viihtyy valoisalla etelä-, länsi- tai itäikkunalla ja sietää myös suoraa auringonpaahdetta. Kiinanruusu viihtyy normaalissa huoneenlämmössä kautta vuoden, joskin ihannelämpötila talvella on 15 astetta.

Kastelu: Kastele sitä kesällä runsaasti ja aurinkoisella säällä voit antaa vettä lähes päivittäin. Anna pintamullan hieman kuivahtaa kastelujen välillä. Voit lisätä kasvin viihtyvyyttä sumuttamalla lehtiä aika ajoin.

Lannoitus: Kunnolla kukkiakseen kiinanruusu tarvitsee keväästä syksyyn säännöllisen viikottaisen lannoituksen. Lannoita sitä talvellakin kerran kuussa.

Muu hoito: Keväinen latvan ja versojen typistys lisää aina sivuhaarojen määrää. Istuta nuoret kasvit uudelleen joka kevät, vanhemmat vain tarpeen vaatiessa.
Kiinanruususta voi kasvattaa rungollisen pikkupuun leikkaamalla kaikki sivuversot pois ja antamalla kasvin muodostaa runkoa. Kun kasvi on haluamasi korkuinen, latvo se. Tämän jälkeen se haaroo runsaasti ja voit muotoilla sille kauniin latvuksen haaroja poistamalla tai typistämällä.

Saatavuus

Kiinanruusu on valikoimissamme lähes ympärivuotisesti

ø 12 cm muoviruukussa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.