Kotimainen kirjorönsylilja amppelissa - Kukkatalo

Kotimainen kirjorönsylilja amppelissa

Kotimainen kirjorönsylilja amppelissa

8,90 
4,45 

Tarjous on voimassa: 07.11.2023 - 28.11.2023

Kotimainen kirjorönsylilja amppelissa

Rönsyliljan sanotaan puhdistavan huoneilmaa, joten sitä suositellaan erityisesti makuuhuoneiden kasviksi!

Valovaatimus:

Rönsylilja on helppohoitoisimpia huonekasveja. Se tulee toimeen lähes minkälaisessa valossa tahansa ja sen kokoa voi helposti säädellä uusimalla sitä jatkuvasti rönsyistä. Pienenä se sopii hyvin ikkunalaudalle ja suurena amppeliin, kirjahyllyyn tai kukkapylväälle, mutta sitä voi yhtä hyvin kasvattaa myös muiden kasvien aluskasvina suuressa altakasteluruukussa.
Rönsylilja tulee toiimeen suorassakin auringonpaisteessa, mutta suojaa sitä kuitenkin edes hiukan kesän keskipäivän paahteelta, joka saattaa ruskettaa lehtien kärjet.

Kastelu:

Anna rönsyliljalle kautta vuoden kerrallaan paljon vettä, minkä jälkeen pintamulta saa kuivahtaa ennen seuraavaa kastelua. Kastelun satunnainen unohtaminenkaan ei haittaa, sillä kasvin voimakas juuristo varastoi hyvin vettä, minkä ansiosta se selviää pitkiäkin aikoja vedettä. Liian pitkä kuivuus ei kuitenkaan ole kasvin ulkonäön kannalta eduksi lehtien ruskettumisen takia.

Lannoitus:

Lannoita rönsyliljaa parin viikon välein kautta vuoden.

Muu hoito:

Normaali huoneenlämpö sopii rönsyliljalle, mutta talvella se kestää matalampaakin lämpöä, kunhan lämpötila vain pysyttelee plussan puolella. Kastele viileässä kuitenkin vähemmän kuin lämpimässä. Rönsyliljan juuristo kasvaa nopeasti hyvin suureksi ja vuosittainen uudelleenistutus keväällä suurempaan ruukkuun on tarpeen.

Saatavuus

Rönsylilja on tuotannossamme tammikuusta huhtikuuhun sekä elokuusta marraskuuhun.

Myydään ø 18 cm muoviamppelissa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.