Kodinonni - Kukkatalo

Kodinonni

Kodinonni

1,90 

Soleirolia soleirolii

Valovaatimus: Kodinonni viihtyy melkein missä vain. Se on sievä lisä sisustukseen kodin eri tiloissa. Kun sijoitat moneen samanlaiseen ruukkuun yhden kodinonnen, saat ryhmästä tehokkaan katseenvangitsijan. Muodikkaat kapeat ja korkeat ruukun sopivat erinomaisesti kodinonnelle. Kodinonni ei ole kovin vaativa valon suhteen, sillä se viihtyy sekä puolivarjossa että varjoiselle pohjoisikkunallakin. Vain voimakasta paahdetta se ei siedä.

Kastelu: Ole tarkkana kastelun suhteen, sillä multa ei koskaan saa kuivua rutikuivaksi, mutta ei liioin olla jatkuvasti litimärkäkään. Kasvin yleisin kuolinsyy onkin liikakastelu, ei suinkaan kuivuus. Anna vettä vain aluslautaselle, sillä jos kastelet päältä, versot jäävät usein liian pitkäksi aikaa märiksi, mikä johtaa niiden mätänemiseen. Sen sijaan voit huoletta sumuttaa kasvia hienojakoisella vedellä, kunhan huolehdit siitä, ettei vettä jää seisomaan isoina pisaroina kasvin lehdille.

Lannoitus: Lannoita keväällä ja kesällä viikoittain.

Muu hoito: Kodinonni viihtyy normaalissa huoneenlämmössä kautta vuoden, mutta talvella se voi olla viileämmässä, noin 15 asteessa. Sitä ei yleensä tarvitse istuttaa uudelleen. Kauneimmillaan kasvi on matalalla kukkapylväällä.

Saatavuus

Viherkasveja on valikoimissamme tammikuusta huhtikuulle ja elokuusta marraskuulle.

ø 9 cm muoviruukussa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.