Koristeltu kotimainen iso tulilatva - Kukkatalo

Koristeltu kotimainen iso tulilatva

Koristeltu kotimainen iso tulilatva

5,90 
3,50 

Tarjous on voimassa: 13.11.2023 - 28.11.2023

Syksyyn iso koristeltu kotimainen tulilatva

Tulilatvamme myydään pääasiassa ø 9 cm , 11 cm ja 12 cm muoviruukuissa sesongista riippuen. Valikoimissamme on myös koristeltu tulilatva ø 13 cm muoviruukussa.

Valovaatimus: Tulilatva vaatii paljon valoa, mutta ei siedä suoraa auringonpaistetta.

Kastelu: Anna tulilatvalle vettä kunnolla jokaisella kastelukerralla, ja annan mullan välillä kuivahtaa. Anna tulilatvalle kukinnan jälkeen lyhyt lepokausi, jolloin kastelet sitä vain sen verran, ettei se pääse lakastumaan.

Lannoitus: Lannoita tulilatvaa ennen kukintaa noin parin viikon välein, mutta kukinnan aikana sitä ei tarvitse lannoittaa.

Muu hoito: Normaali huoneenlämpö sopii tulilatvalle hyvin, mutta se kukkii kauemmin, jos lämpötila ei ole kovin korkea. Tulilatva on lyhyen päivän kasvi, joka kukkii vain saadessaan olla täysin pimeässä vähintään 14 tuntia vuorokaudessa. Tänä aikana vähäinenkin valon pilkahdus häiritsee nuppujen muodostumista. Mikäli haluat kukittaa tulilatvasi jouluksi, anna sille syyskuun alusta lokakuun alkuun kestävä pimeäkäsittely. Pimeäkäsittelyksi käy kasvin peittäminen 14 tunniksi esimerkiksi riittävän paksulla mustalla jätesäkillä.
Nuoret yksilöt haarautuvat itsestään, mutta vanhoja kookkaita yksilöitä voit auttaa haarautumaan typistämällä keväällä versojen latvat.

Tuoksuttomana tulilatva soveltuu hyvin myös allergiaperheeseen.

Saatavuus

Tulilatva on tuotannossamme lähes ympäri vuoden

Myydään ø 13 cm muoviruukussa, koristeltuna ja kuitukankaassa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.