Kotimaiset kurpitsan taimet - Kukkatalo

Kotimaiset kurpitsan taimet

Kotimaiset kurpitsan taimet

2,90 

Cucurpita pepo

Kotimaiset kurpitsan taimet omasta tuotannostamme.

Kasvupaikka: Kurpitsat vaativat kasvaakseen riittävästi kasvutilaa, lämpöä ja runsasta lannoitusta. Kovakuoriset kurpitsalajikkeet säilyvät pitkään huoneenlämmössä.

Hoito ja lannoitus: Kurpitsoja löytyy viljelytavan ja käytön mukaan kesä-, talvi-, myski- ja jättikurpitsoja. Kesäkurpitsat käytetään jo kesällä heti tuoreeltaan, muut kurpitsat kasvatetaan täysikasvuiksi ja käytetään vasta sitten.

Talvikurpitsoista saa kohtalaisen vähällä vaivalla hurjasti satoa. Kurpitsat ovat helppoja kasvattaa eivätkä kasvitaudit yleensä vaivaa niitä. Sen sijaan ne vaativat runsaasti lämpöä, lannoitusta ja kastelua.

Istuta runsasravinteiseen, kompostilla vahvistettuun ja kosteutta pidättävään kasvualustaan. Kate auttaa pidättämään kosteutta. Varaa lämmin, aurinkoinen ja tuulensuojainen kasvupaikka. Istuta taimet kesäkuussa yöhallojen mentyä ja suojaa taimet alkukaudesta harsolla.

Kesäkurpitsan taimi tarvitsee kasvutilaa noin neliön, isommat kurpitsat noin 1,5-3 neliötä.

Lajikkeet

Valikoimissamme seuraavat kurpitsalajikkeet: jättikurpitsa Atlantic Giant, halloweenkurpitsa Racer, kesäkurpitsa Diamant (vihreä), kesäkurpitsa Gold Rush (keltainen), kesäkurpitsa Yellow Sun (keltainen), myskikurpitsa Atlas

Saatavuus

Kurpitsojen taimet ovat valikoimissamme toukokuusta heinäkuulle

ø 9-12 cm muovipurkeissa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.