Köynnösvehka White Measure - Kukkatalo

Köynnösvehka White Measure

Köynnösvehka White Measure

6,90 

Philodendron White Measure

Köynnösvehka on nopeakasvuisuutensa takia suosittu huonekasvi. Se kasvaa ruukussa monen metrin mittaiseksi ja sopii koristeellisuutensa vuoksi hyvin yksittäiskasviksi kiipeilemään seiniä, tukikeppiä tai säleikköä pitkin.

Valo-olot: Köynnösvehka on kiitollinen kasvi, joka viihtyy sekä varjoisessa että valoisassa paikassa, kunhan suojaat sen keväästä syksyyn suoralta auringonpaisteelta. Köynnösvehka viihtyy normaalissa huoneenlämmössä koko vuoden, mutta talveksi voit sijoittaa sen myös viileämpään, kunhan lämpö ei laske alle 15 asteen. Istuta kasvi uudelleen keväällä vasta, kun vanha ruukku on täyttynyt juurista.

Kastelu: Anna kasville kautta vuoden kerrallaan runsaasti vettä, minkä jälkeen multa saa kuivahtaa ennen seuraavaa kastelua. Liiallinen kuivuus aiheuttaa lehdenkärkien ruskettumista ja liiallinen märkyys lehtien kellastumista.

Lannoitus: Lannoita keväästä syksyyn parin viikon välein.

Yleistä: Köynnösvehkat viihtyvät parhaiten silloin, kun niille on tarjolla ruukkuun pystytetty sammalella vuorattu tukikeppi, johon ne voivat kiinnittyä ilmajuurillaan. Huomaa että köynnösvehkat tarttuvat ilmajuurillaan hanakasti kaikenlaisiin karkeisiin pintoihin, esimerkiksi tiiliseinään ja kangastapettiin. Kun aikanaan irroitat kasvin tällaisista pinnoista, näihin jää irti repeytyvistä juurista helposti pysyvät jäljet.

Saatavuus

Viherkasveja on valikoimissamme tammikuusta huhtikuulle ja elokuusta marraskuulle.

ø 12 cm muoviruukussa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.