Muulinkorva - Kukkatalo

Muulinkorva

Muulinkorva

4,90 

Syngonium podophyllum

Muulinkorva on nopeakasvuinen köynnös, joka on verrattain suurilehtinen ja vankkavartinen ja kannattaa tukea pystykasvuiseksi tukikepin avulla. Silloin se sopii erinomaisesti valoisan ikkunanurkkauksen koristeeksi.

Valo-olot: Muulinkorva viihtyy valoisassa tai puolivarjoisessa paikassa suojassa kevään ja kesän auringonpaahteelta. Vihreälehtiset lajikkeeet kestävät varjoa kirjavalehtisiä paremmin.

Kastelu: Anna kasville reilusti vettä jokaisella kastelukerralla, minkä jälkeen multa saa kuivahtaa ennen uutta kastelua. Sumuta lehtiä aina silloin tällöin, sillä kasvi viihtyy paremmin kosteassa ilmassa. Älä myöskään aseta sitä kovin lähelle kuumaa lämpöpatteria.

Lannoitus: Lannoita keväästä syksyyn viikon parin välein.

Muu hoito: Muulinkorva viihtyy normaalissa huoneenlämmössä kautta vuoden, mutta talveksi voit sijoittaa sen hieman viileämpäänkin, ei kuitenkaan alle 15 asteeseen. Istuta kasvi uudelleen keväällä vasta, kun sen juuret ovat täyttäneet vanhan ruukun. Kasvi tarvitsee kasvulleen jatkuvasti tilaa, ja jos se kasvaa liian kookkaaksi, voit leikata sitä ankarasti joko keväällä tai kesällä. Voit halutessasi kasvattaa muulinkorvaa myös vesiviljelyssä.

Saatavuus

Viherkasveja on valikoimissamme tammikuusta huhtikuulle ja elokuusta marraskuulle.

ø 12 cm muoviruukussa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.