Pullojukka - Kukkatalo

Pullojukka

Pullojukka

16,90 

Pullojukka

Nolina recurvata

Ruukkukasvina pullojukka on erittäin hidaskasvuinen. Pullojukan varren tyvi on mukulamaisesti turvonnut ja kapeat pitkät lehdet sijaitsevat ruusukkeena varren latvassa. Laji kukkii hyvin harvoin huonekasvina, ja silloinkin vain saadessaan olla pitkään kuivana ja voimakkaassa auringonpaisteessa. Kasvi pääsee oikeuksiinsa yksittäiskasvina.

Valo-olot:

Pullojukka on erittäin helppohoitoinen kasvi, joka tulee toimeen niin puolivarjossa kuin auringossakin. Lämpötilankaan suhteen se ei ole nuuka, sillä se viihtyy sekä normaalissa huoneenlämmössä että 10 asteessa.

Kastelu:

Kastele pullojukkaa keväästä syksyyn niin, että annat sille kerrallaan runsaasti vettä. Unohda sen jälkeen kastelu joksikin aikaa ja anna vettä uudelleen vasta, kun multa on kunnolla kuivahtanut. Pidennä talvella kastelujen väliä lämpötilan mukaan ja anna kerrallaan vähemmän vettä.

Lannoitus:

Lannoita kesällä parin viikon välein.

Muu hoito:

Lehtiruusukkeen alimmat lehdet kuolevat ajan myötä, ja kun ne ovat kauttaaltaan ruskeita, voit poistaa ne varovasti käsin repäisemällä.Samalla saat kasvin runko-osaa yhä enemmän näkyville. Vanhimpien lehtien kärkien kuivuminen on täysin normaalia, ja voit leikata kuivuneet osat pois saksilla, kunhat et vahingoita elävää vihreää lehtisolukkoa. Voit viedä kasvin kesäksi ulos, mutta suojaa se silloin paahtavalta keskipäivän auringolta.

Saatavuus

Viherkasvit ovat valikoimissamme tammikuusta huhtikuuhun ja elokuusta marraskuuhun.

Myydään ø 14 cm muoviruukussa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.