Kotimainen saniainen - Kukkatalo

Kotimainen saniainen

Kotimainen saniainen

3,50 
1,75 

Tarjous on voimassa: 07.11.2023 - 28.11.2023

Huoneilmaa puhdistava ja kosteuttava saniainen

Saniainen myydään ø 12 cm muoviruukussa

Valovaatimus:

Sulkasaniainen on kestävämpiä huonesaniaisia. Se soveltuu vähään valoon ja menestyy erinomaisesti myös pohjoisikkunalla. Sijoita suojaan auringolta.

Lannoitus:

Lannoita kesällä parin viikon välein.

Kastelu:

Kastele sulkasaniaista kautta vuoden runsaasti, sillä sen kasvualusta ei saa koskaan täysin kuivua. Pintamullan ainakin ajoittainen kuivahtaminen kastelujen välillä kuitenkin suotavaa. Sumuta kasvia melko usein, sillä se kärsii etenkin talvella kuivasta huoneilmasta. Älä koskaan sijoita sitä kuuman lämpöpatterin läheisyyteen, muutoin lehdet kuivuvat ja ruskettuvat nopeasti. Sulkasaniainen tyytyy normaaliin huoneenlämpöön kautta vuoden, eikä lämpö saisi laskea koskaan alle 18 asteen.

Muu hoito:

Vanhojen lehtien lehdykät varisevat ajan myötä. Leikkaa lehti silloin saksilla tyveä myöten poikki ja ravistele ruukkuun pudonneet lehdykät pois tiskialtaan yllä. Myös kasvualustan kuivuminen tai liiallinen pimeys aiheuttaa lehdyköiden varisemista. Sulkasaniainen ei pidä myöskään siirtelystä, joten sille on syytä valita pysyvä sijoituspaikka jo ennen sen hankkimista.

Saniainen kuuluu huoneilmaa puhdistaviin ja kosteuttaviin viherkasveihin, se soveltuu myös allergiakotiin.

Saatavuus

Saniainen on tuotannossamme tammikuusta huhtikuuhun sekä elokuusta marraskuuhun

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.