Hyötypensaat - Kukkatalo

Hyötypensaat

Hyötypensaita ja marjapensaita voi kasvattaa niin puutarhassa kuin parvekeviljelynä ruukuissa

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.

Parasta syötävää itse kasvattamalla

Viime vuosien isoin trendi puutarhaharrastajien keskuudessa on ollut hyötykasvien viljely. Myös luonnonmukaisen puutarhanhoidon arvostus on samalla kasvanut. Hyötykasvien suosio on myös seurausta kiinnostuksesta ruoanlaittoa kohtaan ja ruoan arvostuksen noususta ylipäänsä.

Hyötykasveissa on monimuotoisesti marjapensaita ja muita viljelykasveja ja parasta on, että voit kasvattaa niitä lähes missä tahansa: isossa tai pienessä puutarhassa, kaupungissa viljelypalstalla tai viljelylaatikossa, kasvatussäkissä, ruukussa, parvekkeella, terassilla, kasvihuoneessa.

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti hyötykasveja: kiinanlaikkuköynnökset eli minikiivit, marjatuomipihlaja eli saskatoon, marja-aroniat, aitoviikunat, tyrnit, makeasinikuusamat, gojimarjat, raparperit, mustaherukat, viherherukat, punaherukat, valkoherukat, karviaiset, karhunvadelmat, ruukkuvadelmat, puutarhavadelmat, pensasmustikat, amerinkankarpalot, puolukat, tarhaojukkaviinit ja aitoviiniköynnökset.

Hyötykasvien ja marjapensaiden kasvattaminen onnistuu isossa ja pienessä puutarhassa sekä parvekkeella, kaupungissa ja maalla