Kevätmarkkinat - Kukkatalo

Kevätmarkkinat

  • Ei kategorioita

Kevätmarkkinat on jokakeväinen yhdeksän päivän tapahtuma myymälöissämme.

Kevätmarkkinat tänä vuonna 2.-10.3.2019

Kevätmarkkinoilla juhlitaan kevään alkua vaihtuvilla teemoilla ja runsailla tarjouksilla. Paljon ohjelmaa koko perheelle!

Ensimmäinen viikonloppu 2.-3.3. on pyhitetty perheille. Lapsille ilmainen omatoiminen rairuohonistutus (aikuiset 2 €), mehua ja keksiä. Esillä runsas valikoima lasten suosikkeja: lihansyöjäkasvit, erilaiset minikasvit ja helpot ilmakasvit. Minikasveista rakennatte yhdessä vaikka helpon minipuutarhan ruukkuun tai lasipurkkiin.

Viikolla amppelissa viihtyvät viherkasvit, kuten mm. kultaköynnös, rönsylilja, juoru, posliinikukat, helmi- ja hernevillakot, kissukset, herttalyhdyt ja muratit.

Maanantaina ja keskiviikkona ikärajattomat tulppaaninsidontakurssit 10 €/osallistuja, ilmoittautumiset 1.3. klo 12 mennessä suoraan myymälään. Kummallekin kurssille mahtuu 15 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä, toteutamme kurssin kun osallistujia on vähintään 5 kpl.

Naistenpäivänä ihanat leikkokukat ja tarjouksia!

Toinen viikonloppu on viherkasviviikonloppu! Vihreitä eri teemoissa: ilmaa puhdistavat viherkasvit, amppelikasvit, viherkasvit sisustukseen, viherkasvit aloittelijalle tai lapselle sekä altakasteluruukkuun sopivat viherkasvit.

Seuraa ilmoitteluamme somekanavissa (kotisivut, facebook ja instagram) sekä paikallisissa sanomalehdissä. Tai tilaa uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista myymälöissämme.

 

Kevätmarkkinoilla juhlitaan kevättä