Lehtipuut - Kukkatalo

Lehtipuut

Lehtipuissa ja koristepuissa on sekä kukkivia että lehdillään koreilevia vaihtoehtoja

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.

Lehtipuita sekä pieneen että isompaan pihaan

Lehtipuuvalikoimista löydät sekä puutarhojen että pihateiden varsien perinnepuut mutta myös esim. keväällä kukkivia ihanuuksia.

Osa puista on vartettu runkoon ja silloin kasvatus onnistuu vaikka ruukussa myös parvekkeella ja pienessä pihassa.

Puuvalikoimistamme löytyvät perinteisimmät pihapuut, kauniit koristeomenapuut, upeasti kukkivat koristekirsikat sekä valikoituja erikoisuuksia.

Puiden istutusvälit ovat pienillä puilla 3-5 metriä, isoilla puilla 5-10 metriä.

Nopeakasvuisia puita ovat vaahterat, tuomet, koivut, hopeasalava, pihlajat ja jalopähkinä.

Pieneen pihaan sopivia puita ovat koristekirsikat, pihlajat, rungolliset pikkupuut.

Valikoimistamme löydät erilaiset vaahterat, balkaninhevoskastanjan, marjatuomipihlajan, erilaisia koivuja, euroopanvalkopyökin, jalokastanjan, alabamantrumpettipuun, katsuran, turkinpähkinäpensaan, veripyökin ja euroopanpyökin, metsäsaarnin, saksanjalopähkinän, runsaasti erilaisia koristeomenapuita, valkomulperin, hopeapoppelin, pylväshaavan, japaninkääpiökirsikoita, veikselinkirsikan, metsätuomen ja purppuratuomen, japaninkirsikoita, rusokirsikan, riippajapaninkirsikka Kiku-shidare-zakuran, rusotuomen, pallokirsikan, kevätkirsikka Autumnalis Rosean ja riippakevätkirsikka Pendulan, erilaisia tammia, korpipaatsaman, riipparaita Kilmarnockin ja Pendulan, terijoensalavan, mirrinpaju Mount Ason, alppipajun, Flamingo pajun, riippapunapajun, runsaan valikoiman erilaisia pihlajia, metsälehmuksen, lehtojalavan ja idänselkovan.

Koivu on suomalainen perinnepuu pihapuuksi tai kujanteeseen