Loppukesän ja syksyn väriä - Kukkatalo

Loppukesän ja syksyn väriä

Loppukesällä ja syksyllä myyntiin tulevat kestävät ja värikkäät ruukkukrysanteemit ja pulleat pallokrysanteemit. Tuotamme itse pallokrysanteemien lisäksi syksyn sesonkiin myös tulilatvoja, syklaameja, koristekaaleja ja hopealankoja.

Tuontikasveista syysistutuksien perustaksi sopivat kestävät callunat eli aitokanervat. Niistä löytyy useita kokoja sekä yksivärisenä että monivärisenä. Viime vuosien uutuus havumainen calluna värittää istutuksia vihreän eri sävyin.
Callunoita löydät myös monin värein värjättynä.

Perinteisempi valinta sekä kotipihan että hautausmaan syysistuksiin on kellokanerva eli Erica. Ne voi somistaa esim. havunoksin.

Muista valintoja syysistutuksiin ovat mm. lamosalalit, lankaköynnökset, lankaköynnöksen ja hopealangan yhdistelmät eli Muecat, keltaiset ajaniat, liilansiniset ruukkuasterit, pensastädykkeet, marjakanervat ja skimmiat.

Myös monivuotisista perennoista löytyy paljon syksyllä kukkivia vaihtoehtoja, jotka tuovat lisähehkua syysistutuksiin.

Värikästä ja kukkivaa omasta tuotannostamme

Loppukesän ja syksyn istutuksiin tai sisustuksen piristykseksi myymälöistämme löytyvät tulilatvat, syklaamit, pallokrysanteemit, koristekaalit ja hopealangat.

Kesäkukkien tilalle tai lisäksi istutuksiin

Istutuksiin löytyy runsas valikoima erilaista värikästä ja kestävää, mm. kanervat ja callunat, lankaköynnökset, havumaiset callunat, pensastädykkeet, yhdistä istutuksiin myös perennoja, kuten värikäslehtisiä keijunkukkia tai kuunliljoja.

Syksyllä kukkivia perennoja

Valikoimistamme löytyy myös loppukesällä ja syksyllä kukkivia syysperennoja, kuten syysleimut, syyshohdekukat, syysmaksaruohot ja komeamaksaruohot, syyssädekukat ja tarhasyysvuokot.

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.

Syysmarkkinoilta värikkäät ja kestävät ruukkukrysanteemit