Monivuotisten ruusujen taimet - Kukkatalo

Monivuotisten ruusujen taimet

Ruusut viihtyvät auringossa ja ravinteikkaassa mullassa. Niiden kanssa voi istuttaa muita yksi- ja monivuotisia kasveja, kuten perennoja, matalia pensaita ja köynnöksiä. Joka vuosi jalostetaan uusia ruusulajikkeita.
Ruusut voidaan jakaa ryhmä- köynnös- ja pensasruusuihin ja ryhmäruusut edelleen jalo-, terttu- ja maanpeiteruusuihin.

Varmistathan aina tuotteen saatavuuden myymälästämme. Saatavuus vaihtelee sesongin ja myymälän mukaan.

Valikoimissamme ruusuja laidasta laitaan

Ruusuvalikoimamme on erittäin runsas.

Ryhmäruusuihin ja tertturuusuihin olemme valinneet kestävimpiä lajikkeita.

Köynnösruusuista löytyy sekä kukintansa kesän aikana uusivia lajikkeita että kerran kesässä kukkivia. Uutuutena kolme erilaista miniköynnöruusu Starlet® -lajiketta Eva, Lola ja Melina. Katso lisää!

Hyönteisiä ja perhosia houkuttamaan valikoimastamme löytyy hunajaruusuja: tarhahelenanruusu Lykkefund ja Bees Paradise -sarjasta neljä eri väriä.

Tutustu Bees Paradise -sarjaan täällä

Pensasruusut ovat ruusuista kestävimpiä ja ne talvehtivat ulkona yleensä ilman suojausta. Useat niistä kukkivat keskikesällä, mutta näistäkin löytyy pidempään kukkivia vaihtoehtoja. Pensasruusuistamme löytyy puistoruusuja, parklandruusuja, nostalgiaruusut Admiral, Artemis, Aquarell, Piano, Soul, Nostalgie, Augusta Louise, Wedding Piano ja Wildberry sekä neidonruusut Mme Plantier ja Maiden's Blush, David Austin -ruusu Alchymist, bourbonruusut Madame Isaac de Pereire, Louise Odier ja Honorine de Brabant, pimpinellaruusu Kakwa, sammalruusu Nuits de Young, kirjoapteekkarinruusu, ranskaruusu Duchesse de Montebello, hansaruusu, Hansaland -ruusu ja muita tarhakurtturuusuja, persiankeltaruusu, portlandruusu Jacques Cartier sekä villiruusuista omenaruusu, koiranruusu ja punalehtiruusu.

Lue tästä miten erotat kielletyn kurtturuusun tarhakurtturuusuista

Tarhakurtturuusu eroaa kielletystä kurtturuususta

Monivuotiset ruusut ovat astiataimia ja niistä löytyvät niin ryhmäruusut, tertturuusut, köynnösruusut, peittoruusut kuin pensasruusutkin