Syysmarkkinat - Kukkatalo

Syysmarkkinat

Syysmarkkinat on jokavuotinen markkinatapahtuma, joka järjestetään syyskuun puolivälissä.
Tänä vuonna Syysmarkkinat järjestetään 16.-24.9.2023

Syysmarkkinoiden tarjoustuotteet ovat rajattuja eriä. Valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.

Syysmarkkinoilla vuosittain ajankohtaisia teemoja ja tarjouksia.

Syysmarkkinoilla tapahtuu!

Tarjouksessa Syysmarkkinoilla tänä vuonna mm. oman tuotantomme minisyklaamit, koristekaalit ja tuuheat saniaiset. Saamme Syysmarkkinoille myös tarjouserän isoja viherkasveja ø 19 cm muoviruukuissa.

Syysmarkkinoille luonnostaan kuuluvat myös syyssipulit, joita myymälöissämme on runsas valikoima, edullisesti irtomyynnistä. Tulppaaninsipuleista edullinen tarjouserä 8,90 €/40 kpl. Kaikki myymämme sipulit ovat laadukkaita ja isonkokoisia.

Tarvikepuolella upeita markkinatarjouksia! Uudet puiset lyhtymme -15%, erä Scheurichin keraamisia ruukkuja, keraaminen bambukuvioinen amppeli, lasinen värillinen orkidearuukku lautasella, muovitettu aitaverkko 0,9x3 metriä, sinkkiruukkuja, kompostoituva puutarhakalvo 1x10 metriä

Taimistollamme monivuotisten taimien aleprosentit nousevat, viimeistään nyt kannattaa istuttaa tämän kauden viimeiset taimet edulliseen Syymarkkinahintaan! Poistoerä lannoitteita -60% normaalihinnoista!

Syysmarkkinoilla tarjolla myös omalla puutarhallamme valmistettuja tarjoushintaisia calluna-amppeleita sekä kaksi erilaista istutusta. Myymälöistämme löydät myös runsaasti eri vaihtoehtoja omia istutuksiasi varten kukkivista kestäviin vihreisiin havuihin, callunoihin, kanerviin ja tädykkeisiin. Callunasta runsas tarjouserä yksivärisiä, 2-värisiä ja havumaisia!

Lapsille leikkimielinen Mummon etsintä, jossa löytäjille luvassa löytöpalkintoja. Olemme varanneet myös syksyisiä värityskuvia väritettäväksi. Viikonloppuina myös saviruukun väritystä liiduilla.

Facebookissa ja instassa markkinoiden ajan kilpailu: osta meiltä tarvikkeet  omaan syysistutukseesi, tägää meidät ja osallistut arvontaan.

Koristekaali tuo väriä syksyn istutuksiin, Kukkatalon omaa tuotantoa