Syysmarkkinat - Kukkatalo

Syysmarkkinat

Syysmarkkinat on jokavuotinen markkinatapahtuma, joka järjestetään syyskuun puolivälissä.
Tänä vuonna Syysmarkkinat järjestetään 17.-25.9.2022

Syysmarkkinoilla vuosittain ajankohtaisia teemoja ja tarjouksia.

Syysmarkkinoilla tapahtuu!

Tarjouksessa syysmarkkinoilla tänä vuonna mm. erilaisia viherkasveja, oman tuotantomme minisyklaameja, tulilatvoja ja koristekaaleja, tuonnista ruukkuasteri, perhoskämmekkä, lyhtyjä ja muuta mukavaa.

Syysmarkkinoille luonnostaan kuuluvat myös syyssipulit, joita myymälöissämme on runsas valikoima, edullisesti irtomyynnistä. Tulppaaninsipuleista edullinen tarjouserä 8,90 €/40 kpl. Kaikki myymämme sipulit ovat laadukkaita ja isonkokoisia.

Taimistollamme monivuotisten taimien aleprosentit nousevat, viimeistään nyt kannattaa istuttaa tämän kauden viimeiset taimet edulliseen Syymarkkinahintaan!

Syysmarkkinoilla tarjolla myös omalla puutarhallamme valmistettuja calluna-amppeleita sekä syklaami-istutuksia heti mukaan otettavaksi. Myymälöistämme löydät myös runsaasti eri vaihtoehtoja omia istutuksiasi varten kukkivista kestäviin vihreisiin havuihin, callunoihin, kanerviin ja tädykkeisiin. Callunasta runsas tarjouserä!

Lapsille tarjolla värikuvia väritettäväksi ja kotiin vietäväksi ja sipulien metsästystä, muille kävijöille tietokilpailusuunnistus. Äänestä suosikkiasi viidestä erilaisesta istutuksesta.

Facebookissa ja instassa markkinoiden ajan Syyspakettiarvonta, seuraathan jo meitä somessa!

Koristekaali tuo väriä syksyn istutuksiin, Kukkatalon omaa tuotantoa