Syysmarkkinat - Kukkatalo

Syysmarkkinat

  • Ei kategorioita

Syysmarkkinat on jokavuotinen markkinatapahtuma, joka järjestetään syyskuun puolivälissä.
Tänä vuonna Syysmarkkinat pidetään 15.-23.9.2018.
Tämän sivun tarjoukset ovat voimassa ainoastaan syysmarkkinoilla 15.-23.9.2018

Syysmarkkinoilla vuosittain ajankohtaisia teemoja, tarjouksia, esittelyitä ja uutuuksia.

Syysmarkkinateemat

Tänä vuonna Syysmarkkinoilla teemme valmiita syysistutusmalleja sekä inspiroimaan omissa istutuksissasi että tarjotaksemme helpon valmiin vaihtoehdon heti mukaan otettavaksi. Tarjoamme myös istutuspaikan, mikäli haluat välttää sotkua kotona. Syysistutuksiin tarjolla runsaasti eri kasvivaihtoehtoja kukkivista kestäviin vihreisiin havuihin ja tädykkeisiin.

Syysmarkkinoille luonnostaan kuuluvat myös syyssipulit, joita myymälöissämme on runsas valikoima, edullisesti irtomyynnistä.

Tänä vuonna esittelemme myös harrastelijoille sopivia orkideoita Juha Piispasen johdolla seuraavasti: la 15.9. klo 9-13  Helsinki ja klo 13.30-18 Tuusula; su 16.9. klo 10-16 Raisio; ma 17.9. klo 11-18 Salo; la 22.9. klo 10-16 Riihimäki. Esiteltävät orkideat -15% tutustumistarjouksella.

Taimistopuolella tarjoamme edulliseen markkinahintaan vielä monivuotisia taimia vähintään -50% alennuksella, joten syysistutus kannattaa.

Viherkasveissa fiilistellään jo mummolasta tuttuja vaihtoehtoja ja erittäin suosittuja huoneilmaa puhdistavia Air so Pure -viherkasvivaihtoehtoja. Lisäksi aina trendikkäät ilmakasvit, peikonlehdet ja kiiltopiileat.

Syyssisustukseen tarjolla paljon uutuuslyhtyjä ja -ruukkuja!

Esittelyitä

Kaikissa myymälöissämme Syysmarkkinoiden ajan myös hyvinvointi-, sisustus- ja tarvike-esittelyitä. Lisätietoja esittelyistä ja esittelijöistä tulossa facebook-sivuillemme.

Kauniit, pyöreämuotoiset pallokrysanteemit ovat loppukesän ja alkusyksyn väripilkku